Ghost Seekers Holland
GSH

Apparatuur paranormaal onderzoek

Hieronder vind u een lijst van apparatuur die wij gebruiken tijdens een paranormaal onderzoek. 

apparatuur

K2 Meter

K2 Meter

Een K2 meter is heel makkelijk in gebruik. Hij meet doormiddel van de lampjes te laten oplichten of er een entiteit in de buurt is. Op deze manier kun je ook communiceren met de entiteit. Hij kan door de lampjes aan en uit te doen antwoorden op Ja en Nee vragen.

K2 Meter

K2 Meter

Zie tekst hierboven

EVP recorder

EVP recorder

Een EVP recorder is onmisbaar bij elk onderzoek. Dit apparaat vangt audio op die wij als mens, op het moment zelf niet kunnen horen.

Foto Camera

Foto Camera

Fotocamera met nightvision en infra rood. Deze maakt foto's in alle omstandigheden. Of het nu dag of nacht is, door de night vision blijven de foto's leesbaar.

Filmcamera

Filmcamera

Filmcamera met nightvision en infra rood. Door de functies die op deze camera zitten, kunnen we zowel overdag als in de nacht goede beelden opnemen.

Foto Camera

Foto Camera

Deze camera beschikt ook over night vision. Dit is onze 2e camera. Deze is compacter waardoor hij makkelijk te gebruiken is in bijvoorbeeld een bos.

Infrarood Lampen

Infrarood Lampen

Deze lampen geven net dat extra licht, wat we af en toe nodig hebben als het bereik van de camera's niet genoeg is.

Tripod

Tripod

Dit statief is onmisbaar. Aangezien je met de camera geen bewogen foto's wilt schieten. Ook is het handig als je de videocamera op een vaste plek wilt hebben staan.

Lasergrid

Lasergrid

De lasergrid wordt gebruikt om entiteiten te kunnen "zien". Je richt het grid op een plek. Als de lasers worden onderbroken, zie je dit meteen. Dit betekend dat er dan iets of iemand doorheen loopt.

Rempod

Rempod

De rempod licht op als er een entiteit in de buurt komt. Je kunt op deze manier ook met de entiteit communiseren met ja en nee vragen. Ze kunnen een of meerdere lampjes laten branden. Ook geeft hij alarm.

Rempod beer

Rempod beer

De rempod beer werkt hetzelfde als de klassieke rembod. Alleen is deze in een kindvriendelijk jasje gestoken. Deze gebruiken wij als we denken dat we te maken hebben met kind entiteiten.

Spirit Box

Spirit Box

Een spirit box wordt gebruikt om te kunnen communiceren met entiteiten. Hij scant snel door de FM of AM kanalen waardoor er witte ruis ontstaat. Hierdoor kunnen entiteiten meteen antwoorden op je vraag.

Portal Box

Portal Box

Deze werkt hetzelfde als de spirit Box alleen zonder de hoorbare witte ruis.

SlS Camera

SlS Camera

De sls camera wordt gebruikt om de entiteiten te kunnen zien. Het apparaat zoekt doormiddel van een lasergrid naar menselijke vormen. De SLS is gekoppeld aan een programma op de tablet die de zogenaamde Stick figuren weer geeft.

Portofoons

Portofoons

Deze portofoons gebruiken we om te kunnen blijven communiceren met elkaar als we van elkaar gescheiden zijn.

Zaklampen

Zaklampen

Zaklampen zijn onmisbaar voor een onderzoeker. We werken vaak in het donker en het is belangrijk dat je veilig werkt. We zetten hem alleen aan als we hem nodig hebben. Het is belangrijk om niet te veel licht te gebruiken tijdens een onderzoek.


 
E-mailen
Info
Instagram