Ghost Seekers Holland
GSH

Werkwijze bij een paranormaal onderzoek

Als wij een verzoek binnen krijgen om een paranormaal onderzoek uit te voeren, begint de cliënt met het invullen van een zogenoemd intake formulier. Zo kunnen we duidelijk krijgen wat er afspeelt in het huis. Op deze manier kunnen we  veel gerichter onderzoek doen. Als we alle informatie hebben ontvangen, en we de urgentie hebben vastgesteld maken we een afspraak. Bij ons is de afspraak dat als er kinderen bij betrokken zijn, we deze onderzoeken altijd voorrang geven.

Op de avond zelf komen wij met een aantal leden van ons team, en de nodige apparatuur. Het ligt helemaal aan de situatie en de grote van het pand, met hoeveel personen we komen. Er vind een interview plaats met de bewoners, ondertussen wordt door andere leden de apparatuur opgezet. En eventueel al een basismeting uitgevoerd. Na het gesprek gaan we met verschillende apparatuur metingen doen in uw woning. We kunnen geen vaste tijdsindicatie geven aan een onderzoek. 

Als we alles in kaart hebben gebracht, is het tijd om de spullen weer in te pakken. Al het materiaal wat we hebben verzameld hebben wordt grondig onderzocht. Het vervolg van de afspraak hangt helemaal af van wat we hebben meegemaakt en wat we vinden tijdens het analyseren van het materiaal. We zullen altijd een terugkoppeling doen en een advies uitbrengen. Mocht het nodig zijn om terug te komen, doen wij dit uiteraard ook. Wij werken samen met 2 andere teams in Nederland, mocht een onderzoek te groot zijn. Alle opnames en gegevens zullen alleen gebruikt worden voor onderzoek en niet gedeeld worden met derden. Het kan voorkomen dat wij aan u vragen of we het mogen gebruiken voor media, maar wij zullen dan altijd toestemming vragen. Een onderzoek is altijd kostenloos.
 
E-mailen
Info
Instagram